5 tips voor het schilderen van meerdere plaatsen voor diamanten

5 tips voor het schilderen van meerdere plaatsen voor diamanten

Of je nu nieuw bent in het schilderen van diamanten of al jaren met diamantschilderijen bezig bent, het gebruik van een multi-placer tool kan je kunst echt naar een hoger niveau tillen. Multiplacers voor het schilderen van diamanten worden het best gebruikt voor grotere projecten met grote delen van dezelfde kleur, maar u kunt ook op kleinere stukken experimenteren. Het hele doel van de multi-placer is om het proces te versnellen en u in staat te stellen meerdere boren tegelijk aan het canvas te bevestigen. In dit bericht laten we u zien hoe u het meeste uit deze tool voor het schilderen van diamanten kunt halen om uw volgende meesterwerk te verbeteren. Laten we er meteen in springen!

Wat is een multiplacer?
Als diamantschilderen nieuw voor u is, vraagt ​​u zich waarschijnlijk af wat een multiplacer is. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het is eigenlijk maar een klein hulpmiddel voor het schilderen van diamanten waarmee je meer dan één diamantboor tegelijk op je canvas kunt plakken. Er zijn verschillende soorten multi-placer-tools, maar daar zullen we later in dit bericht meer over vertellen. Met multi-placers kunt u 5D-diamantschilderijen sneller voltooien en voorkomt u de verveling van het werken aan grote vlakken van een enkele kleur.

Tips voor het gebruik van uw Diamond Painting Pen Multi-Place
KRIJG EEN GRIP VOOR UW DIAMANT SCHILDERPEN
Hoewel de gemiddelde diamantverfpennen geen grip hebben, bevatten alle hobbysets voor diamantverf een zacht accessoire met comfortabele grip in de gereedschapstas. Vergelijkbaar met het soort grip dat je op een potlood zou plaatsen, geeft een diamond painting grip je meer controle over je pen terwijl je de kleine, harsdiamanten in de exacte positie plaatst die nodig is. De meeste mensen die van plan zijn vaak aan diamantkunstprojecten te werken, zullen de tijd en het geld nemen om te investeren in een gespecialiseerde grip of een premium pen, omdat ze ook extra comfort bieden tijdens het werken aan uw projecten. Wanneer u de multi-placer-tool gebruikt, wilt u nog meer controle en comfort, omdat het wat moeilijker kan zijn om drie, zes of zelfs negen boren tegelijk te plaatsen. Bij Diamond Paint Hobby vindt u een reeks prachtige, hoogwaardige boorpennen die ergonomisch zijn ontworpen, zodat uw hand comfortabel blijft, ongeacht hoeveel boren u plaatst.

Je kunt ook je eigen grip maken door meerdere lagen washi-tape om je diamanten pen te wikkelen. Een doe-het-zelf-greep is niet zo comfortabel als een greep die speciaal voor dit doel is gemaakt, maar het kleedt je boorpen aan en voegt een beetje demping toe.

Bijlagen voor meerdere plaatsen

INVESTEER IN VERSCHILLENDE MULTIPLACERS VOOR UW BOORPEN
Het standaardgereedschap dat bij elke diamantverfset wordt geleverd, is een enkele boorpen, waarmee u afzonderlijke boren één voor één kunt plaatsen. Een multi-placer is een tool voor het schilderen van diamanten waarmee u meer dan één boor tegelijk kunt plaatsen. De meeste sets bevatten een adapter voor vier plaatsen met meerdere plaatsen, zodat u beide soorten plaatshouders met uw pen kunt proberen. Er zijn ook verschillende andere opties als het gaat om dit accessoire. U kunt kiezen uit een drie-, zes- of negen-plaatser hulpstuk — elk in staat om hun respectieve aantal boren tegelijk neer te zetten. Onze premium boorpennen worden geleverd met adapters voor vier en zeven plaatsen, zodat u het meeste uit uw diamantschilderij-ervaring kunt halen!

We raden aan om te investeren in alle drie verschillende formaten placers om jezelf zoveel mogelijk opties te geven bij het werken aan een project. Het zijn handige tools voor het schilderen van diamanten voor je verzameling, en je zult er zeker veel gebruik van maken. Met de negenplaatser kunt u zeer grote gebieden sneller bedekken, terwijl de drieplaatser het proces op kleinere gebieden van het canvas kan helpen versnellen.

GEBRUIK MULTI-PLACER DIAMANT SCHILDERGEREEDSCHAP OP GROTE, DUIDELIJKE GEBIEDEN
Multi-placers kunnen alleen worden gebruikt op specifieke delen van een canvas waar een grote groepering van dezelfde kleur vereist is. Zoek naar de plekken waar dezelfde code zichtbaar is en begin de multi-placer tool te gebruiken om grote kleurblokken te vullen zonder dat je elke boor afzonderlijk hoeft te plaatsen. Hoewel het verleidelijk kan zijn, zal het gebruik van multi-placers op gebieden met meerdere kleuren hoogstwaarschijnlijk resulteren in een of andere fout. Voor kleinere gebieden en secties met meerdere kleuren naast elkaar, raden we aan om met een enkele placer te plakken om de beste resultaten te garanderen.

Diamanten Multi-Place-gereedschap oppakken

GEBRUIK TRAYS OM HET OPHALEN VAN RONDE EN VIERKANTE BOREN MET EEN MULTI-PLACEER GEMAKKELIJKER TE MAKEN
Het gebruik van een dienblad maakt diamantschilderen gemakkelijker, ongeacht het type pen dat u gebruikt, maar het is vooral voordelig wanneer er meerdere placers bij betrokken zijn. De lade is in staat om boren in lijn te houden met de juiste kant naar boven gericht. Dit maakt het veel gemakkelijker om de boormachine op te pakken en van de bak naar het canvas te verplaatsen. Anders zou je kunnen merken dat je elke oefening afzonderlijk van elkaar scheidt, een tijdrovende en vervelende onderneming.

Bij gebruik van multiplacers wordt de tray nog vitaler. Door je boren van dezelfde kleur op een rij te zetten, is het gemakkelijker om er meerdere tegelijk op te pakken. Probeer ze zo goed mogelijk op één lijn te brengen met de penpunt, maar het is niet erg als er een een beetje opzij hangt. Gebruik niet te veel druk, anders blijven de boren vastzitten in de was. Gebruik net genoeg druk om de kralen op te pakken en plaats ze waar ze horen.

VERGEET DE ENKELE PLACER NIET
Hoewel de multi-placer voor diamantschilderijen zeker een belangrijk hulpmiddel is om bij de hand te hebben, is het niet de enige die u nodig hebt. De enkele placer is essentieel voor gebieden met minder blokken van één kleur en om kralen recht te trekken nadat de multi-placer ze aan het canvas heeft toegevoegd. Een tool voor meerdere plaatsen zal niet altijd elke boor precies plaatsen, dus het is belangrijk om terug te gaan en elke boor met de boor met één kop in het canvas te drukken om ervoor te zorgen dat deze perfect is uitgelijnd en bevestigd.

INVESTEER IN ANDERE ACCESSOIRES VOOR HET SCHILDEREN VAN DIAMANTEN OM UW DIAMANTKUNST NAAR EEN HOGER NIVEAU TE NEMEN
Om je knutselervaring beter dan ooit te maken, zijn er tal van geweldige accessoires en diamantverfgereedschappen die je kunt gebruiken, waaronder opbergdozen, alternatieve wasopties en zelfs een doe-het-zelf-kunstportfolio om al je werk veilig te houden terwijl het aan de gang is. Veel diamantschilders gebruiken ook lichtpads, pincetten, gecompartimenteerde opbergdozen en andere benodigdheden om het knutselen gemakkelijker en leuker te maken.

Veel hobbyisten hebben ook doe-het-zelf-oplossingen om hun diamantschilderervaring te verbeteren. Je kunt washi-tape gebruiken om een ​​raster op je canvas te maken, opbergdozen te maken van lege medicijnflesjes en meer. Met een beetje creativiteit kun je allerlei manieren bedenken om je favoriete hobby nog beter te maken.

Koop hoogwaardige diamantkunstpakketten om de perfecte doe-het-zelf-muurdecoratie te vinden!
Of je nu net begint met schilderen met diamanten of al een tijdje geniet van deze verrijkende hobby, het kopen van kits van hoge kwaliteit is de beste manier om een ​​vlotte ervaring te garanderen. Hier bij Diamond paint hobby bevatten onze premium kits alles wat je nodig hebt om met diamanten te schilderen en een sprankelend meesterwerk te creëren. We hebben volledige boorsets met zowel ronde boren die perfect zijn voor beginners als vierkante boren die het beste zijn voor meer ervaren handwerkers. Onze ronde en vierkante diamanten zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de DMC-kleurcodes. We hebben ook een breed scala aan accessoires, zoals premium applicators en multi-placers, om u te helpen uw creaties naar een hoger niveau te tillen.

Blader door onze Diamond Paint hobby ontwerpen om uw volgende project te vinden en gebruik uw multi-placer-tool voor een efficiënter, vakkundig uitgevoerd eindproduct. Bekijk vandaag nog de complete collectie om iets nieuws te vinden om aan je verlanglijstje toe te voegen!

Hinterlasse einen Kommentar

Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen.